PIZZERIA SHOARMA PRONTO

PIZZERIA SHOARMA PRONTO Ook voor al uw kinderfeestjes!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 572 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Shoarma Pronto. Meer weten? Ontdek meer

28 jun 2022 om 13:14 Ik heb gisteren een lekkere pizza hier gegeten maar je kon je vingers er bij opeten
28 jun 2022 om 8:18 Ik heb sparibs besteld was heerlijk. De bezorger was ook vriendelijk.
27 jun 2022 om 18:01 Lekker eten en op tijd, geen klachten
26 jun 2022 om 21:22 Het eten was heerlijk en snel bezorgd. Ik bestel al 10 jaar bij pronto en ik ben nog nooit teleurgesteld. Top kwaliteit!
26 jun 2022 om 11:33 Eten weg kunnen gooien na 1 hap na de wc kunnen rennen omdat het eten bedorven proefde jammer van me geld
24 jun 2022 om 22:45 Ik had haast en bestelde een pizza, men was er echt heel snel! De pizza was weer heerlijk! Telefonisch vriendelijk te woord gestaan en ook de bezorger was zeer vriendelijk.
24 jun 2022 om 20:05 De sparips zijn echt goed ik zou zo weer bestellen
21 jun 2022 om 22:32 Ik heb hier echt de lekkerst indiaanse pizza gegeten van kortenhoef
20 jun 2022 om 7:25 Was lekker en goed verzorgd.
18 jun 2022 om 17:37 Zoals altijd heerlijk en op tijd bezorgd! Van ons geen klachten
18 jun 2022 om 16:32 Lekkere eten en snel bezorgd
16 jun 2022 om 23:16 Het is goed en snel bezorgd en het eten is zeer goed ik blijft er bijna elke avond eten